Jump to content

Autoshite technical help. Ask questions about how the site works here.


Pillock

Recommended Posts

On 8/19/2021 at 11:56 AM, juular said:

Not sure if this has been mentioned, but on Chrome on Android (several versions of either across several phones, Pixel 2 XL, Samsung G7, Redmi k30) inserting a smiley into a post completely breaks the inline editor.  You can't delete the smiley (it starts inserting chunks of code into the page every time you hit backspace) - you also can't put a newline in after it. It also seems to break the toolbar buttons, so you can't insert more than one.

This happens for me on both Firefox and Chrome on my phone about 9/10 times if I try to insert a user tag as well...which is why I just don't try any more.

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Zelandeth said:

This happens for me on both Firefox and Chrome on my phone about 9/10 times if I try to insert a user tag as well...which is why I just don't try any more.

Yes it does it with user tags too

Link to comment
Share on other sites

On 8/24/2021 at 12:50 AM, Slartibartfast said:

I have no idea if I can fix that issue, but I'll investigate, and if I can't figure it out I'll try raising it with Invision.

It's been an issue I've personally had ever since the "new" system was introduced, along with the editor randomly deleting your whole post glitch.  Though I've only encountered this issue handling tags on mobile, the aforementioned text deletion issue has been observed on all platforms I have access to (Chrome & Firefox on two versions of Android, Linux and Windows 10).

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Zelandeth said:

It's been an issue I've personally had ever since the "new" system was introduced, along with the editor randomly deleting your whole post glitch.  Though I've only encountered this issue handling tags on mobile, the aforementioned text deletion issue has been observed on all platforms I have access to (Chrome & Firefox on two versions of Android, Linux and Windows 10).

Can confirm those bugs are still present

if it helps for diagnostic purposes I managed to actually catch it on video a while back

the only way I have been able to get the editor to stop deleting text when it does so

is by clicking off of the browser window to another window/app I have open, then clicking back to the browser where it will then highlight the text its been nuking, which I can then unhilight finally and will finally let me continue typing without it being deleted

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Not had any errors yet but have noted that I've been seeing several periods of 30 seconds to a minute where the site goes unresponsive.  Guessing these two things are connected.

Edit: There we go - just had my first 502 error so they're definitely popping up.

6 hours ago, richardmorris said:

Several 502 errors this afternoon whatever they mean. Couldn’t access the site for ten mins or so ( was trying to message @Mrs6C).

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Similar Content

    • By Longbridge Apologist
      Having recently had some tussles with a dead BMW ECU, I thought this was really interesting:
      https://www.ifixit.com/News/52123/the-coming-battle-over-hacking-your-own-car
      Especially how the guy managed to update to a newer version of Ford Sync enabling CarPlay.
      I am tempted to really learn this side of 'shiteing' as well as mechanics.
       
    • By Stanky
      Hi all,
      Apologies for the downtime, there was some routing issues with our hosting provider which meant the server was cut off from the outside world. I'm finding out what went wrong and how we can avoid a repeat.
       
    • By pauldoubleyou
      A proper shite 90s jet ski just came up by me and I’m sorely tempted. Looks like a decent version of the year, a seadoo spi.
       
      Seems rotax powered which I remember from my karting days and I’m hoping to go and see it tomorrow. Looks like a two cylinder carb fed job.
       

       
      Anyone played with them?
       
      As usual the engines in bits and it’s missing the jet whatever that is. Presume where the prop fires water down?
       
      Are there any rules to it’s use or can I just get it running and blast about on it on the local water and lochs?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      So I’ve held off here for a month now but I’m stuck and need advice.
       
      Some of you might remember I had a Golf Turbo estate for sale in Jan. Well I sold it to Exiled_Tat_Gatherer and he paid for it with the intention of collection.
       
      But, I haven’t had a message off him in nearly 4 weeks now and I’ve messaged loads. I’ve phoned him and got voicemail. Now I’m not trying to muddy the lads credibility at all, he’s done his bit but I’m worried about not being able to get in touch.
       
      He’s in Belgium and intended to fly over and collect. I’m aware he bought numerous other cars off here and wanted to collect them all in a oner but he’s now not posted in ages.
       
      What the hell do I do? I really need the car shifting but he’s paid for it. I can’t store it forever and I’m still paying tax on it so it can be legal for him to collect.
       
      Really stuck. Any advice appreciated. I’m erring towards selling it on and refunding him if I can get hold of him but don’t want to be the arsehole.
       
      Sorry if this isn’t the way to do things but I’m really at a loss.
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      Seen on Facebook. No pics of the monza / manza
       

       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...