Jump to content

Autoshite technical help. Ask questions about how the site works here.


Pillock

Recommended Posts

Dunno if this has been asked, but... Sometimes if I click into a thread for 'first unread post', it takes me way back past that point, sometimes even back to the top of page one. Deeply irritating on some long threads, as I sail past the likes I gave years ago! Any ideas? (Kindle/Silk browser btw)

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, reb said:

I'd like to make a complaint.

I can't connect to the site with my new phone.

20220905_200739.thumb.jpg.d9a86f8ee69af8ddfe696f572c41dad0.jpg

It's 12 years old, so I'd have expected you to have got the site working on it by now.

This place isn't what it used to be you know.

I'm older than that, and can connect. Ask a teenager? :)

Link to comment
Share on other sites

On 9/5/2022 at 9:10 PM, reb said:

I'd like to make a complaint.

I can't connect to the site with my new phone.

20220905_200739.thumb.jpg.d9a86f8ee69af8ddfe696f572c41dad0.jpg

It's 12 years old, so I'd have expected you to have got the site working on it by now.

This place isn't what it used to be you know.

Take your complaint to phoneshite.com please.

Link to comment
Share on other sites

On 27/08/2022 at 19:21, egg said:

How do we/can we embed Instagram Reels on the forum please?

Not sure we can embed them currently… 

https://www.instagram.com/reel/Cho90_NPQKy/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Using the link button I can just add them like this.

On 29/08/2022 at 11:36, CreepingJesus said:

Dunno if this has been asked, but... Sometimes if I click into a thread for 'first unread post', it takes me way back past that point, sometimes even back to the top of page one. Deeply irritating on some long threads, as I sail past the likes I gave years ago! Any ideas? (Kindle/Silk browser btw)

Yes, does this to me on Safari too. Hopefully something which will be sorted whenever we get the next update, seems like a slight bug in the software to me. 
 

On 30/08/2022 at 13:21, hairnet said:

on private messages 

if youre at the bottom of a long message can a back to top button be added or a back to message list button be added as youve gotta razz to the top to navigate from there

ta

 

Lucky you getting long messages. That would require some tweaking behind the scenes, but can take it into account next time someone is under the bonnet. 

Link to comment
Share on other sites

Some of the 'Ask a Shiter' non-car-related questions have moved to the Open Forum - I can't find them again. The old 'Ask' mix of motoring and non-motoring questions seemed to work well - one did not overwhelm the other...

Could there be a questions section on the Open Forum to keep all these together? I have found the 'Ask' section really useful in the past...

PS does this have anything to do with Charles moving out of Clarence House? 😆

Link to comment
Share on other sites

I've just been signed out on my desktop Firefox and it's completely broken.

Trying to log in gets "oops, something went wrong!" with error code 25119/1

 

It won't even display the contact us page properly.

 

It seems Android still works.

 

EDIT: Ignore me, broke my cookie settings. Back in now.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Supernaut said:

I've just been signed out on my desktop Firefox and it's completely broken.

Trying to log in gets "oops, something went wrong!" with error code 25119/1

 

It won't even display the contact us page properly.

 

It seems Android still works.

 

EDIT: Ignore me, broke my cookie settings. Back in now.

Crumbs!

Link to comment
Share on other sites

Had an interesting glitch pop up a few times recently when uploading images over the last week or so.  Looks like the upload is dropping out partway through the process.

...In fact it just happened now when uploading the screenshot.

Screenshot_20220919_162043_com.kiwibrowser.browser.thumb.jpg.ef316f51ea02644b90f8ea4d90eefb48.jpg

This is what I was trying to upload.

Screenshot_20220919_162043_com.kiwibrowser.browser.thumb.jpg.a957b2ee89d3e21fe55a21322274bb2f.jpg

I've only witnessed it on Android so far as that's where 98% of my usage is from.  Anyone else come across this?

 

Link to comment
Share on other sites

I'm having real trouble uploading images too, it's really hit and miss - and about 90% fail at that. Usually just get a coloured field instead of the actual pic, usually black or blue, but sometimes white. I suspect in my case it's at least partly a shitty data signal causing something to time out.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Similar Content

    • By Longbridge Apologist
      Having recently had some tussles with a dead BMW ECU, I thought this was really interesting:
      https://www.ifixit.com/News/52123/the-coming-battle-over-hacking-your-own-car
      Especially how the guy managed to update to a newer version of Ford Sync enabling CarPlay.
      I am tempted to really learn this side of 'shiteing' as well as mechanics.
       
    • By Stanky
      Hi all,
      Apologies for the downtime, there was some routing issues with our hosting provider which meant the server was cut off from the outside world. I'm finding out what went wrong and how we can avoid a repeat.
       
    • By pauldoubleyou
      A proper shite 90s jet ski just came up by me and I’m sorely tempted. Looks like a decent version of the year, a seadoo spi.
       
      Seems rotax powered which I remember from my karting days and I’m hoping to go and see it tomorrow. Looks like a two cylinder carb fed job.
       

       
      Anyone played with them?
       
      As usual the engines in bits and it’s missing the jet whatever that is. Presume where the prop fires water down?
       
      Are there any rules to it’s use or can I just get it running and blast about on it on the local water and lochs?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      So I’ve held off here for a month now but I’m stuck and need advice.
       
      Some of you might remember I had a Golf Turbo estate for sale in Jan. Well I sold it to Exiled_Tat_Gatherer and he paid for it with the intention of collection.
       
      But, I haven’t had a message off him in nearly 4 weeks now and I’ve messaged loads. I’ve phoned him and got voicemail. Now I’m not trying to muddy the lads credibility at all, he’s done his bit but I’m worried about not being able to get in touch.
       
      He’s in Belgium and intended to fly over and collect. I’m aware he bought numerous other cars off here and wanted to collect them all in a oner but he’s now not posted in ages.
       
      What the hell do I do? I really need the car shifting but he’s paid for it. I can’t store it forever and I’m still paying tax on it so it can be legal for him to collect.
       
      Really stuck. Any advice appreciated. I’m erring towards selling it on and refunding him if I can get hold of him but don’t want to be the arsehole.
       
      Sorry if this isn’t the way to do things but I’m really at a loss.
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      Seen on Facebook. No pics of the monza / manza
       

       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...