Jump to content
Slartibartfast

Autoshite Help

Recommended Posts

On autoshite mobile site (not tapatalk) on samsung phone when i click on a topic it nearly always takes you to the first page and not the most recent. Its annoying as without reverting to the desktop site you can't skip to the most recent page as the pages number icons aren't on the mobile site.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smileys - probably using the phone's built in smileys rather than the forum's own ones.

 

Device smileys are for device to device when sending SMS and so on and won't always work everywhere else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When looking for past posts (mine) on my profile page, I can only see the last five or so.  I can't see any 'next' page option or get any further posts into view by clicking on what looks like multiple page frames.  Looking at the 'Likes' option in the left hand menu, the next page option is present and works fine.  Is this something that has always been that way?  I vaguely remember reading through multiple pages of my posts a few months ago but, as I am getting old, this may be a figment of my imagination.  Computer is a Macbook Pro running Safari on OS X El Capitan version 10,11,6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had to change my password after being signed out of the site by something or someone unknown,and now cant get the auto-sign in function to work again

It's the same on both my Samsung phone and tablet

Amy ideas? Ta

Share this post


Link to post
Share on other sites

On this page there are instructions on how to manage your saved passwords in Chrome on Android:

https://android.stackexchange.com/questions/115786/how-to-retrieve-saved-password-in-google-chrome-for-android
 

  • Open the Chrome app.
  • Touch Chrome menu Menu.
  • Touch Settings > Save passwords.
  • Touch the link for Manage saved passwords in your Google Account.

You may have a password for autoshite saved in there. I'm relatively confident that if you delete it, the problem will stop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep getting errors and sluggishness tonight. Is there enough in the meter?

 

What kind of errors? I'm not aware that there were any issues last night but I'll see if I can see anything in the logs.

 

Edit: having had a look at the logs, there were only four page requests total that generated errors for the whole of yesterday, so I think the problem likely exists somewhere in the internet connection between you and the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep randomly getting the mobile version of AS, it doesn't seem to matter which browser I use as I've tried Opera as well as Chrome; I presume it's something to do with my tinterweb connection being a well flaky satellite link from the unfashionable half of the North Sea? Is there a way of switching it off as it's annoying me greatly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Stanky
      Hi all,
      Apologies for the downtime, there was some routing issues with our hosting provider which meant the server was cut off from the outside world. I'm finding out what went wrong and how we can avoid a repeat.
       
    • By Pillock
      Welcome one and all to the new home of average transport.
      Most of the forum will work exactly how you expect it to, but there's a few differences which will hopefully make your life easier. We'll add to this first post as other things become apparent or we find new options, seriously it's like getting out of a Fiesta Bonus and into a Sierra Ghia with all these new buttons.
       
      Reading posts
      You can hover over a thread title to see a pop-up and choose either first post, or latest post to quickly preview it without clicking into it As before, you can click the star or circle to the left of a thread title (star is if you've participated, circle for threads you've only read) to go straight to the unread post  
      Composing posts
      If you want to only quote a few words from someone else's post, just highlight the words with your cursor in their post and you'll get a "Quote" popup rather than having to quote the whole lot and delete the extra test (Thanks Stanky!) Tags and Prefixes are somewhat different to the old version! A "Prefix" is what appears at the start of the topic title on the forum, and tags appear at the end You start by entering one or more tags. Seperate them by just pressing enter to finish that tag and start a new one. You can then optionally choose one of them to be the prefix by selecting it in the drop-down Default behaviour seems to be that it will automatically select the first tag as  the prefix, so it appears twice. Looks crap but it's a "feature" for now. Deselect it if you want....  
      Image linking and embedding
      You now don't need [ img ] tags around pictures from elsewhere on the web. Simply paste an address that ends in .jpg or .png etc and it will automatically embed it If the image address doesn't end in .jpg or .png try clicking the "Insert other media" button below the text entry field and paste the address in there. When using the file uploader to embed your own photos from your computer, you can just drag them onto the bar below the text entry area. Once you've done that you can click the plus icon on the photo to embed it anywhere in the post (put your cursor where you want it to go first) If you've already used an image somewhere, it doesn't need to be reuploaded. Click "insert other media" and choose "existing attachment" to browse all the images you've ever uploaded. If you don't want the image embedded inline, you can press ctrl-Z to undo (or use the link that appears at the bottom of the compose window saying "use link instead" for a few seconds after it embeds) and it will go back to the old behaviour with just the address of the image  
      Searching
      To find your own content, instead of “My Content” you can use “Search My Activity” which is at the top right of the forum. It’s sort of notifications and all sorts rolled into one but there’s Posts and Topics as sections in the left hand menu Tags and prefixes are clickable to search for other similar content. If you click on Activity on the main menu, there's a detailed search for your own content, member lists (separate tab) etc.  
      Signatures, Display Name, Email address
      Click your username at the top right corner, and select "Account Settings" Edit your signature, display name or email address there. You can also turn off seeing other people's signatures Note signatures don't display on mobile devices to avoid taking up too much room  
      Reactions
      The "like" button is gone, and Reactions are here instead. You've got like, thanks, sad and confused.  No, you can't like your own posts  
      Notifications
      The forum seems to default to "Follow topics I reply to" which is the same as Old Autoshite, however.... The default behaviour is also to email you notifications. Oh no! That's a lot of emails..... Click the Notification Bell at the top right, and choose Notification settings. The four options for notification frequency let you summarise things into one email. The top option doesn't specifically say "emails" as the type of notification can be controlled in the next step. Scroll down and you can toggle emails or notifications for each of the different events (like someone replying to a topic you've followed etc).  You can also turn the notification sound off in that screen if you're thinking of perving over Austin Allegro Equipes (yeah, that picture) at 3am in bed.  
    • By pauldoubleyou
      A proper shite 90s jet ski just came up by me and I’m sorely tempted. Looks like a decent version of the year, a seadoo spi.
       
      Seems rotax powered which I remember from my karting days and I’m hoping to go and see it tomorrow. Looks like a two cylinder carb fed job.
       

       
      Anyone played with them?
       
      As usual the engines in bits and it’s missing the jet whatever that is. Presume where the prop fires water down?
       
      Are there any rules to it’s use or can I just get it running and blast about on it on the local water and lochs?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      So I’ve held off here for a month now but I’m stuck and need advice.
       
      Some of you might remember I had a Golf Turbo estate for sale in Jan. Well I sold it to Exiled_Tat_Gatherer and he paid for it with the intention of collection.
       
      But, I haven’t had a message off him in nearly 4 weeks now and I’ve messaged loads. I’ve phoned him and got voicemail. Now I’m not trying to muddy the lads credibility at all, he’s done his bit but I’m worried about not being able to get in touch.
       
      He’s in Belgium and intended to fly over and collect. I’m aware he bought numerous other cars off here and wanted to collect them all in a oner but he’s now not posted in ages.
       
      What the hell do I do? I really need the car shifting but he’s paid for it. I can’t store it forever and I’m still paying tax on it so it can be legal for him to collect.
       
      Really stuck. Any advice appreciated. I’m erring towards selling it on and refunding him if I can get hold of him but don’t want to be the arsehole.
       
      Sorry if this isn’t the way to do things but I’m really at a loss.
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      Seen on Facebook. No pics of the monza / manza
       

       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...