Jump to content
daveb47

Autoshite Help/Information/Posting hints etc.

Recommended Posts

Posting Images.

 

Either,

1/

Host pics elsewhere & Paste the BB link embedded code straight into the thread.

 

2/

Click  "more reply options"

Attach Files

Choose files

and select your images from your computer.

When they have uploaded add to post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Information

 

Your first 5 posts will need to be approved by staff before appearing.

Access to posting on Open forums is only after your first 5 posts have been approved.

This is to cut down on spam posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dave, I haz question...

 

I can get pics up OK but it wont accept a pic post without text.   Sometimes I don't wanna say anything just post a picture so I have started to put full stop just to  get round the text demand.    Even then it still says "attached images".    Any way of  smoothing that when I post just a pic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

On ebay, right click on the picture you want to post and click "Copy image address" (or 'copy image location', or similar). You'll get a really long URL ending in .jpg in your clipboard.

 

When writing your reply on the forum, click the 'image' button (it's the one that looks like a green square). A little window pops up. Paste your ebay picture URL in here. The eBay image should now be in the reply window. Don't worry too much if it's massive, the forum resizes them to fit. 

 

Now to make it clickable, nip back to eBay and copy the address of the auction page. Come back to your new reply and click the image once. This should highlight it. Now click the little chain icon and paste the auction page address in there. This will make the picture a link to the auction. If this step doesn't work for you, just pasting the address in the reply is fine too. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dave, I'm having trouble posting pictures from Ebay listings using chrome, when I right click on an image no copy option appears, I have a feeling the inspect element option is where the image is but I can't find it. Any help would be much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Breadvan72

I put for sale prefixes on for sale threads, but they vanish.  Glitch?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Breadvan72

No, it isn't.    I know the difference, and select prefixes.  They do not show.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Stanky
      Hi all,
      Apologies for the downtime, there was some routing issues with our hosting provider which meant the server was cut off from the outside world. I'm finding out what went wrong and how we can avoid a repeat.
       
    • By Pillock
      Welcome one and all to the new home of average transport.
      Most of the forum will work exactly how you expect it to, but there's a few differences which will hopefully make your life easier. We'll add to this first post as other things become apparent or we find new options, seriously it's like getting out of a Fiesta Bonus and into a Sierra Ghia with all these new buttons.
       
      Reading posts
      You can hover over a thread title to see a pop-up and choose either first post, or latest post to quickly preview it without clicking into it As before, you can click the star or circle to the left of a thread title (star is if you've participated, circle for threads you've only read) to go straight to the unread post  
      Composing posts
      If you want to only quote a few words from someone else's post, just highlight the words with your cursor in their post and you'll get a "Quote" popup rather than having to quote the whole lot and delete the extra test (Thanks Stanky!) Tags and Prefixes are somewhat different to the old version! A "Prefix" is what appears at the start of the topic title on the forum, and tags appear at the end You start by entering one or more tags. Seperate them by just pressing enter to finish that tag and start a new one. You can then optionally choose one of them to be the prefix by selecting it in the drop-down Default behaviour seems to be that it will automatically select the first tag as  the prefix, so it appears twice. Looks crap but it's a "feature" for now. Deselect it if you want....  
      Image linking and embedding
      You now don't need [ img ] tags around pictures from elsewhere on the web. Simply paste an address that ends in .jpg or .png etc and it will automatically embed it If the image address doesn't end in .jpg or .png try clicking the "Insert other media" button below the text entry field and paste the address in there. When using the file uploader to embed your own photos from your computer, you can just drag them onto the bar below the text entry area. Once you've done that you can click the plus icon on the photo to embed it anywhere in the post (put your cursor where you want it to go first) If you've already used an image somewhere, it doesn't need to be reuploaded. Click "insert other media" and choose "existing attachment" to browse all the images you've ever uploaded. If you don't want the image embedded inline, you can press ctrl-Z to undo (or use the link that appears at the bottom of the compose window saying "use link instead" for a few seconds after it embeds) and it will go back to the old behaviour with just the address of the image  
      Searching
      To find your own content, instead of “My Content” you can use “Search My Activity” which is at the top right of the forum. It’s sort of notifications and all sorts rolled into one but there’s Posts and Topics as sections in the left hand menu Tags and prefixes are clickable to search for other similar content. If you click on Activity on the main menu, there's a detailed search for your own content, member lists (separate tab) etc.  
      Signatures, Display Name, Email address
      Click your username at the top right corner, and select "Account Settings" Edit your signature, display name or email address there. You can also turn off seeing other people's signatures Note signatures don't display on mobile devices to avoid taking up too much room  
      Reactions
      The "like" button is gone, and Reactions are here instead. You've got like, thanks, sad and confused.  No, you can't like your own posts  
      Notifications
      The forum seems to default to "Follow topics I reply to" which is the same as Old Autoshite, however.... The default behaviour is also to email you notifications. Oh no! That's a lot of emails..... Click the Notification Bell at the top right, and choose Notification settings. The four options for notification frequency let you summarise things into one email. The top option doesn't specifically say "emails" as the type of notification can be controlled in the next step. Scroll down and you can toggle emails or notifications for each of the different events (like someone replying to a topic you've followed etc).  You can also turn the notification sound off in that screen if you're thinking of perving over Austin Allegro Equipes (yeah, that picture) at 3am in bed.  
    • By pauldoubleyou
      A proper shite 90s jet ski just came up by me and I’m sorely tempted. Looks like a decent version of the year, a seadoo spi.
       
      Seems rotax powered which I remember from my karting days and I’m hoping to go and see it tomorrow. Looks like a two cylinder carb fed job.
       

       
      Anyone played with them?
       
      As usual the engines in bits and it’s missing the jet whatever that is. Presume where the prop fires water down?
       
      Are there any rules to it’s use or can I just get it running and blast about on it on the local water and lochs?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      So I’ve held off here for a month now but I’m stuck and need advice.
       
      Some of you might remember I had a Golf Turbo estate for sale in Jan. Well I sold it to Exiled_Tat_Gatherer and he paid for it with the intention of collection.
       
      But, I haven’t had a message off him in nearly 4 weeks now and I’ve messaged loads. I’ve phoned him and got voicemail. Now I’m not trying to muddy the lads credibility at all, he’s done his bit but I’m worried about not being able to get in touch.
       
      He’s in Belgium and intended to fly over and collect. I’m aware he bought numerous other cars off here and wanted to collect them all in a oner but he’s now not posted in ages.
       
      What the hell do I do? I really need the car shifting but he’s paid for it. I can’t store it forever and I’m still paying tax on it so it can be legal for him to collect.
       
      Really stuck. Any advice appreciated. I’m erring towards selling it on and refunding him if I can get hold of him but don’t want to be the arsehole.
       
      Sorry if this isn’t the way to do things but I’m really at a loss.
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By pauldoubleyou
      Seen on Facebook. No pics of the monza / manza
       

       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...