Jump to content


Welcome to Autoshite

Welcome to Autoshite, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Autoshite by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Photo
Info

Autoshite Help

Info

  • Please log in to reply
156 replies to this topic

#91 OFFLINE   cpjitservices

cpjitservices

    Rank: Citroen Ami

  • Full Members
  • 1,086 posts
  • 12 thanks
  • LocationThere's no place like 127.0.0.1
  • Country : Country Flag

Posted 25 September 2017 - 01:34 PM

Help!

 

How Do I change the title of a post I've made? Or cant this be done?

 

 

TIA


Buy me a Coffee!

 

Volvo 740 2.3 - E Reg chesh740r.gif


#92 ONLINE   Heidel_Kakao

Heidel_Kakao

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 993 posts
  • 10 thanks
  • LocationBrierley Hill

Posted 25 September 2017 - 01:40 PM

Help!

 

How Do I change the title of a post I've made? Or cant this be done?

 

 

TIA

If you mean change the title of a topic you need to edit your initial post and choose use full editor.


1969 Nissan Cedric estate
1990 Proton Aeroback 1.5 GLS
1993 VW Corrado VR6
1996 Citroen XM 2.0 Turbo VSX auto estate
1996 Citroen XM 2.5TD VSX manual estate

#93 OFFLINE   5speedracer

5speedracer

    Rank: Austin Maxi

  • Full Members
  • 447 posts
  • 2 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 26 September 2017 - 05:15 PM

Pictures, or partial lack of.
I'm usually on here via Tapatalk on my Android phone. Recently it seems to be a lottery if I see a posted pic or not. It's not the file type as one post the Jpeg is fine and the next blank.
I can only think it's to do with how they're posted. Any ideas?
Cheers.

#94 OFFLINE   5speedracer

5speedracer

    Rank: Austin Maxi

  • Full Members
  • 447 posts
  • 2 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 27 September 2017 - 07:38 AM

^^^^
Issue sorted. My preferred network was set to LATE, changed to 4G and all is now revealed.

#95 OFFLINE   clayts450

clayts450

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 805 posts
  • 6 thanks
  • LocationNottingham
  • Country : Country Flag

Posted 01 October 2017 - 03:23 PM

Can we add the Autoshite lexicon in the opening post for those who haven't been here since the year 1837 ?

 

http://autoshite.com...xicon/?p=493938

 

Had no idea what WBOD was until I googled and found this hilarious summary of terminology


  • CreepingJesus likes this

My shite CV 1986-date

 

1986-1988 1969 VW Beetle 1300 (two years)

1988-1990 1977 Morris Marina 1.3 Super (two years)

approx 1998 1983 Skoda Estelle 120L (a month)

approx 1998 year unknown marque forgotten Metro engine size, who cares (a month)

approx 1998 1998 brand new Vauxhall Corsa hire car (failed to start one morning, AA called) (a week)

1999 year unknown Vauxhall Cavalier 1.6 (Dad knockoff, fucked it within a week)

1999-2016 semi-retired from driving due to previous choice of shite cars

2017 2004 Rover Streetwise S 1.4 84ps


#96 ONLINE   320touring

320touring

    Rank: Isuzu Florian

  • Full Members
  • 8,039 posts
  • 16 thanks

Posted 04 October 2017 - 10:03 PM

Hello, I'm getting some threads taking me to 2015/16 entries when I click on the star at the lhs of the post

Have cleared cache and logged out/in but still getting the same. Almost as if it can't tell when I looked at the thread most recently.

For example the "stupid questtion amnesty" thread

Not a major issue but thought I best mention it:)
Read about my chod based adventures here:
http://fuguttycars.wordpress.com/

#97 OFFLINE   Tickman

Tickman

    Rank: Citroen Ami

  • Full Members
  • 1,195 posts
  • 11 thanks
  • LocationDundee
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 07:17 AM

Think it is because threads have been merged.

1968 Morris Minor 1000

1957 Morris Minor 1000

1968 Land Rover 

1985 Reliant Scimitar SS1

1972 Triumph Toledo

1986 Talbot Express Camper

1990 Mazda MX5

1999 Renault Clio

2001 Alfa 156

2004 Renault Clio

 


#98 ONLINE   The Moog

The Moog

    Rank: Lancia Gamma

  • Staff
  • 6,686 posts
  • 27 thanks
  • LocationAccrington .. who the heck are they ...
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 07:48 AM

We have been aiming to tidy up a bit, so questions that go into SQA are tucked in there and for sale threads that aren't owned by the seller are tucked into eBay thread.
  • Skizzer and Cavcraft like this

2000 - Ford Poo ma 
2003 - Getz 


#99 ONLINE   AngusToledo

AngusToledo

    Rank: Shabba

  • Full Members
  • 2,880 posts
  • 10 thanks
  • Location29 Acacia Rd
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 01:35 PM

Not sure where the best place to post this is, but can't we have the old 'front desk' back?
“You’ve got the time it takes for the board to revolve...”
Winston Churchill, March 1944.

#100 ONLINE   Timewaster

Timewaster

    Yeah, yeah.. I'll do it in a minute....

  • Full Members
  • 4,639 posts
  • 16 thanks
  • LocationThe sticks
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 04:40 PM

I guess the call for designers help was supposed to be pinned rather than locked?

Not that I am a designer anyway.
Pete M wrote:
Jesus H. Tapdancing Christ, I can't believe I'm sad enough as to post on the interweb

Des wrote:
the fine art that is welding, like trying to shovel butter into a badgers arse with a soldering iron.

#101 ONLINE   The Moog

The Moog

    Rank: Lancia Gamma

  • Staff
  • 6,686 posts
  • 27 thanks
  • LocationAccrington .. who the heck are they ...
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 04:48 PM

Whats the old front desk?

The designer one was pinned and locked so that if anyone had skillz they could just pm Stanky.

2000 - Ford Poo ma 
2003 - Getz 


#102 OFFLINE   Ghosty

Ghosty

    Rank: headlining

  • Full Members
  • 6,503 posts
  • 14 thanks
  • LocationRoyston Vasey
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 05:51 PM

I think AT means the old homepage before someone, presumably Dave Not Dave got rid of it, replacing it with what we have now (albeit with more junk).

 

https://web.archive..../autoshite.com/

 

As I've mentioned before but seems to have gone ignored, a link to the modern forum in the navigation bar up top would be nice, so you don't have to go back to the forum directory every time you want to access it. It's slightly isolated at the moment.


  • AngusToledo and spike60 like this

1987 Volvo 740 GLE


#103 ONLINE   AngusToledo

AngusToledo

    Rank: Shabba

  • Full Members
  • 2,880 posts
  • 10 thanks
  • Location29 Acacia Rd
  • Country : Country Flag

Posted 05 October 2017 - 07:24 PM

I think AT means the old homepage before someone, presumably Dave Not Dave got rid of it, replacing it with what we have now (albeit with more junk).
 
https://web.archive..../autoshite.com/
 
As I've mentioned before but seems to have gone ignored, a link to the modern forum in the navigation bar up top would be nice, so you don't have to go back to the forum directory every time you want to access it. It's slightly isolated at the moment.


Got it in one. Thanks for the web archive link, too.
Bring back the front desk!
  • mk2_craig likes this
“You’ve got the time it takes for the board to revolve...”
Winston Churchill, March 1944.

#104 OFFLINE   5speedracer

5speedracer

    Rank: Austin Maxi

  • Full Members
  • 447 posts
  • 2 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 09 October 2017 - 09:38 AM

Still got issues seeing pics on my phone using Tapatalk app.
JPEG from flat4alfa show up no probs but those from eddyramrod don't. As they're the same type of file I'm confused!
Could it be how they're uploaded?
Anyone else with this issue or better still a fix for it?

#105 ONLINE   Stanky

Stanky

    Forum Bursar

  • Full Members
  • 2,070 posts
  • 53 thanks
  • LocationFareham
  • Country : Country Flag

Posted 09 October 2017 - 10:17 AM

a link to the modern forum in the navigation bar up top would be nice, so you don't have to go back to the forum directory every time you want to access it. It's slightly isolated at the moment.

 

This will be sorted out as part of the IPB 4.x overhaul project which is ongoing.


  • Ghosty and Hooli like this
1996 Nissan Almera GX (departed)
2003 Toyota Yaris
2004 SAAB 9-3

Posted Image

#106 OFFLINE   dollywobbler

dollywobbler

    Mr HubNut

  • Full Members
  • 24,413 posts
  • 30 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 09 October 2017 - 04:00 PM

Someone is struggling to get in to Autoshite (just like the good old days!). Have messaged Chaseracer. Username CzechMate.


1972 Invacar Model 70, 1973 AC Model 70

1986 Citroen 2CV6, 1995 Lexus LS400
1997 Honda S-MX, 2001 Perodua Nippa
HubNut Blog      HubNut Vids    Twatter


#107 OFFLINE   michael t

michael t

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 878 posts
  • 1 thanks
  • LocationClogherhead,Ireland

Posted 12 October 2017 - 10:54 AM

Hi all, how do insert pictures from my PC onto a thread without using a photo hosting site? Can i just insert them into a thread once they're saved to my PC?

 

Thanks



#108 OFFLINE   MorrisItalSLX

MorrisItalSLX

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 953 posts
  • 6 thanks
  • LocationShoalhaven
  • Country : Country Flag

Posted 12 October 2017 - 11:13 AM

Hi all, how do insert pictures from my PC onto a thread without using a photo hosting site? Can i just insert them into a thread once they're saved to my PC?

 

Thanks

 

Press the "More Reply Options" button next to the "Post" button, then attach files


Daily Driver - 1985 Jaguar XJ6 Sovereign, woft-a-matic

Former Daily - 1999 Hyundai Sonata bASe, RIP. 1999-2016

Wishlist - 1980 Mini 1000 & Morris Ital, If only they were in Australia!


#109 ONLINE   bramz7

bramz7

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 844 posts
  • 3 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 15 October 2017 - 09:09 AM

Is there any reason why Chrome on my new phone keeps logging me off the forum every few minutes?

'91 Citroen AX TZX

'91 Fiat Tipo DGT

'95 Renault Clio RT 1.9D

 

 


#110 OFFLINE   catsinthewelder

catsinthewelder

    Rank: Renault 16

  • Full Members
  • 2,971 posts
  • 10 thanks
  • LocationLudlow

Posted 15 October 2017 - 10:08 AM

Would it be possible to change a setting so that pictures which are stored on Google photos can be uploaded? Currently I need to upload them to my PC first and I can't even do that at the moment.
96 Disastra Estate in Vulgalours hat purple
94 Peugeot 405 Estate
93 Land Rover Discovery 200TDI

#111 OFFLINE   Slowsilver

Slowsilver

    Rank Morris Ital

  • Full Members
  • 70 posts
  • 3 thanks
  • LocationNot Milton Keynes, but close
  • Country : Country Flag

Posted 17 October 2017 - 01:55 PM

Probably a silly question but when I enter my user name and password to log in on autoshite.com I get a pop-up message saying "This connection is not secure. Login details entered here could be compromised". Is this normal and should I continue to ignore it, or is there a secure sign-in page?

 



#112 OFFLINE   WilsonWilson

WilsonWilson

    Rank: Isuzu Florian

  • Full Members
  • 8,615 posts
  • 3 thanks
  • LocationUtopia
  • Country : Country Flag

Posted 21 October 2017 - 06:33 PM

Me too.


634840.png


#113 ONLINE   Stanky

Stanky

    Forum Bursar

  • Full Members
  • 2,070 posts
  • 53 thanks
  • LocationFareham
  • Country : Country Flag

Posted 22 October 2017 - 10:04 AM

SS and WW - is this on Chrome? Chrome is being a right twat about forcing every site under the sun to use an SSL certificate, otherwise they flash up these warnings.

 

Try it in IE and see if it does the same, this will rule out Chrome being a wanker.

 

We'll address it though.


1996 Nissan Almera GX (departed)
2003 Toyota Yaris
2004 SAAB 9-3

Posted Image

#114 ONLINE   Hooli

Hooli

    Rank: Lancia Gamma

  • Full Members
  • 6,998 posts
  • 66 thanks
  • LocationNr Doncaster
  • Country : Country Flag

Posted 22 October 2017 - 10:05 AM

Is there any reason why Chrome on my new phone keeps logging me off the forum every few minutes?

 

Clear your cookies, there is probably a corrupt one with your login for here.



#115 OFFLINE   Slowsilver

Slowsilver

    Rank Morris Ital

  • Full Members
  • 70 posts
  • 3 thanks
  • LocationNot Milton Keynes, but close
  • Country : Country Flag

Posted 22 October 2017 - 11:34 AM

Using Firefox normally which gives the security warning every time I log in, but tried logging in on both Chrome and Edge (no IE on W10) and neither of them prompt me about security so seems to be a problem on Firefox only.

Incidentally, after logging in on Chrome once it now logs me in again automatically every time I go to the site. Didn't ask me if I wanted it to save the login details. Don't know whether this is a setting that can be changed.

 



#116 ONLINE   loserone

loserone

    Rank: Citroen Ami

  • Full Members
  • 1,153 posts
  • 3 thanks
  • Locationbehind the tree
  • Country : Country Flag

Posted 22 October 2017 - 11:53 AM

^ All modern browsers are going to start identifying sites as not secure when they aren't using TLS and they have any input fields.  Let's Encrypt away!

 

Edit: Firefox and Chrome will start doing it at different times depending on version, which is why there's a difference between the two.  At the moment it will be a small warning like this, but it will become a BIG RED WARNING next year IIRC.


540331.png

#117 OFFLINE   5speedracer

5speedracer

    Rank: Austin Maxi

  • Full Members
  • 447 posts
  • 2 thanks
  • Country : Country Flag

Posted 23 October 2017 - 09:28 AM

Still got issues seeing pics on my phone using Tapatalk app.
JPEG from flat4alfa show up no probs but those from eddyramrod don't. As they're the same type of file I'm confused!
Could it be how they're uploaded?
Anyone else with this issue or better still a fix for it?

This issue still persists, I'm fairly sure it must be how they're uploaded. Anyone any ideas ?
  • Tam likes this

#118 ONLINE   SiC

SiC

    Rank: Lancia Gamma

  • Full Members
  • 5,421 posts
  • 37 thanks
  • LocationBristol
  • Country : Country Flag

Posted 29 October 2017 - 04:11 PM

Server/forum clock is wrong!
Current Fleet:
1974 MGB GT - A stereotypical classic car.
2007 Honda Civic EX CTDi - The reliable runner that is like the family pet.
2010 Aldi A4 - Owned to placate the wife on my crap buying


My history: 2003 Clio II 1.2 16v (First car), 2003 Honda Civic 3dr 1.7 CTDi (Isuzu lump), 1992 Mazda MX5 1.6, 2005 Mazda RX8 192bhp, 2005 Saab 9-3 1.9TiD 150bhp, 2007 Honda Civic 2.2 CTDi, 2004 Renault Scenic 1.6 Auto (Now Kiltox FiL), 2004 Saab 9-5 2.3t (Now Hooli), 2004 Smart Roadster 80bhp
Wife history (that she used/owned but I had frequent use of): 2002 Renault Clio II 1.2 16v (Billabong!), 2006 Mazda MX5 1.8, 2004 VW Golf 1.6 FSI, 2005 Renault Scenic II 2.0 (went bad from the drive back when buying it!), 2002 Vauxhall Astra 1.6 16v (now phil_lihp ex-colleague), 2005 Renault Laguna II v6 (Now angle)

#119 ONLINE   SiC

SiC

    Rank: Lancia Gamma

  • Full Members
  • 5,421 posts
  • 37 thanks
  • LocationBristol
  • Country : Country Flag

Posted 29 October 2017 - 04:14 PM

SS and WW - is this on Chrome? Chrome is being a right twat about forcing every site under the sun to use an SSL certificate, otherwise they flash up these warnings.

Try it in IE and see if it does the same, this will rule out Chrome being a wanker.

We'll address it though.


Get a let's encrypt certificate. Free and supported in all the modern browsers. The certificates only last for a short period (a good thing) and you need a little script running to auto update. Scripts are provided to automate it.

https://letsencrypt.org

It's supported and driven by all the major internet companies to start using secure network links to help increase security on the web.
  • loserone and Skizzer like this
Current Fleet:
1974 MGB GT - A stereotypical classic car.
2007 Honda Civic EX CTDi - The reliable runner that is like the family pet.
2010 Aldi A4 - Owned to placate the wife on my crap buying


My history: 2003 Clio II 1.2 16v (First car), 2003 Honda Civic 3dr 1.7 CTDi (Isuzu lump), 1992 Mazda MX5 1.6, 2005 Mazda RX8 192bhp, 2005 Saab 9-3 1.9TiD 150bhp, 2007 Honda Civic 2.2 CTDi, 2004 Renault Scenic 1.6 Auto (Now Kiltox FiL), 2004 Saab 9-5 2.3t (Now Hooli), 2004 Smart Roadster 80bhp
Wife history (that she used/owned but I had frequent use of): 2002 Renault Clio II 1.2 16v (Billabong!), 2006 Mazda MX5 1.8, 2004 VW Golf 1.6 FSI, 2005 Renault Scenic II 2.0 (went bad from the drive back when buying it!), 2002 Vauxhall Astra 1.6 16v (now phil_lihp ex-colleague), 2005 Renault Laguna II v6 (Now angle)

#120 ONLINE   Hooli

Hooli

    Rank: Lancia Gamma

  • Full Members
  • 6,998 posts
  • 66 thanks
  • LocationNr Doncaster
  • Country : Country Flag

Posted 30 October 2017 - 11:36 AM

Server/forum clock is wrong!

 

It's correct for me. Have you got your profile set correctly?

 

Settings.JPG







Also tagged with one or more of these keywords: Info

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users