Jump to content


Welcome to Autoshite

Welcome to Autoshite, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Autoshite by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Photo
Info

Autoshite Help/Information/Posting hints etc.

Info

  • Please log in to reply
623 replies to this topic

#31 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 29 May 2014 - 07:34 AM

When i checked your post,topic tab was enabled & not topic prefix.

I enabled topic prefix and it is working & there doesnt seem to be any problem with it ??

 

Just a glitch maybe as you say.

 

In other news i have just upgraded Tapatalk to latest version.


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#32 OFFLINE   KruJoe

KruJoe

    Joe Cleland

  • Full Members
  • 6,794 posts
  • LocationChiangMai.th / Malhamdale.uk
  • Country : Country Flag

Posted 29 May 2014 - 03:00 PM

Was the board down for a few minutes just now?

#33 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 29 May 2014 - 03:14 PM

Was the board down for a few minutes just now?

It was,took it offline to delete some stuff that wasn't being used any more.


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#34 OFFLINE   KruJoe

KruJoe

    Joe Cleland

  • Full Members
  • 6,794 posts
  • LocationChiangMai.th / Malhamdale.uk
  • Country : Country Flag

Posted 29 May 2014 - 07:33 PM

OK, ta Dave.

#35 OFFLINE   panhard65

panhard65

    Full Members

  • Full Members
  • 2,322 posts
  • Locationsomerset
  • Country : Country Flag

Posted 30 May 2014 - 06:40 AM

My message notifications seem to have stopped. I don't get any emails when i have PMs. Any idea why?

I am not getting any notifications either. Any progress on the problem ?


'68 Peugeot 204 diesel estate

'99 Peugeot 806 of slightly less dents

'01 Citroen Saxo VTR breaking for parts

'02 Porsche Boxster S 3.2
'02 Citroen Saxo Furio

 


#36 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 30 May 2014 - 07:58 AM

I am not getting any notifications either. Any progress on the problem ?

Thought i had fixed that.....obviously not so i will have another look.


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#37 OFFLINE   panhard65

panhard65

    Full Members

  • Full Members
  • 2,322 posts
  • Locationsomerset
  • Country : Country Flag

Posted 30 May 2014 - 03:41 PM

I get the notification on the page but no email. I have checked my settings and it should be set to send an email


'68 Peugeot 204 diesel estate

'99 Peugeot 806 of slightly less dents

'01 Citroen Saxo VTR breaking for parts

'02 Porsche Boxster S 3.2
'02 Citroen Saxo Furio

 


#38 OFFLINE   panhard65

panhard65

    Full Members

  • Full Members
  • 2,322 posts
  • Locationsomerset
  • Country : Country Flag

Posted 31 May 2014 - 03:22 PM

Working now thanks Dave


'68 Peugeot 204 diesel estate

'99 Peugeot 806 of slightly less dents

'01 Citroen Saxo VTR breaking for parts

'02 Porsche Boxster S 3.2
'02 Citroen Saxo Furio

 


#39 OFFLINE   Taff

Taff

    We are going to make sweet, sweet love.

  • Full Members
  • 2,507 posts
  • Location53rd & 3rd
  • Country : Country Flag

Posted 04 June 2014 - 11:43 AM

can't seem to paste pics into my posts anymore?

 

I usualy use either photobucket or postimage, never had a problem before.

 

Or is it me being a biff?

 

 

edit to add; I just tried the green "image" button and it gave me an insert box which hten froze and couldn't be closed. I had to close the tab and reopen. Local problem or glitch, I wonder?


so, it's 2am & I'm driving past prostitutes in short strappy dresses with bare arms and legs. I want to stop and offer them 10 minutes in a heated car, but no police officer is going to believe that.


#40 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 04 June 2014 - 11:57 AM

can't seem to paste pics into my posts anymore?

 

I usualy use either photobucket or postimage, never had a problem before.

 

Or is it me being a biff?

 

 

edit to add; I just tried the green "image" button and it gave me an insert box which hten froze and couldn't be closed. I had to close the tab and reopen. Local problem or glitch, I wonder?

Must be problem your end i think

image button is working fine here but you shouldnt need to use it..

 

Posting Images.

 

Either,

1/

Host pics elsewhere & Paste the BB link embedded code straight into the thread.

 

2/

Click  "more reply options"

Attach Files

Choose files

and select your images from your computer.

When they have uploaded add to post

 


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#41 OFFLINE   Taff

Taff

    We are going to make sweet, sweet love.

  • Full Members
  • 2,507 posts
  • Location53rd & 3rd
  • Country : Country Flag

Posted 04 June 2014 - 03:16 PM

sorry gaffer, just found out that I can't quote either?

 

I appear to have functionality everywhere else I have been apart from AS? Anything happened that may be affecting my laptop?

 

appreciate that you have probably got far better things to do, sorry


so, it's 2am & I'm driving past prostitutes in short strappy dresses with bare arms and legs. I want to stop and offer them 10 minutes in a heated car, but no police officer is going to believe that.


#42 OFFLINE   Grundig

Grundig

    Rank: BL Wedge

  • Full Members
  • 761 posts
  • LocationSomewhere talking shite
  • Country : Country Flag

Posted 10 June 2014 - 02:52 PM

just noticed, at the bottom of the page where it lists who's reading the forum, it has the icons to identify the browser being used 


I'm not antisocial,  I just don't like other people


#43 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 10 June 2014 - 02:55 PM

Yup,New today...


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#44 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 11 June 2014 - 07:22 AM

I have had to disable the member map as i cant get a valid api key from bing.


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#45 OFFLINE   Sigmund Fraud

Sigmund Fraud

    Unlicenced Phrenologist

  • Full Members
  • 1,920 posts
  • LocationComfy Chair
  • Country : Country Flag

Posted 11 June 2014 - 07:27 AM

just noticed, at the bottom of the page where it lists who's reading the forum, it has the icons to identify the browser being used 

 

I keep looking at that, hoping that someone on here is still using NCSA Mosaic or something...



#46 ONLINE   hairnet

hairnet

    Rank: Organisation

  • Full Members
  • 6,189 posts

Posted 14 June 2014 - 08:10 PM

love you dave :lol:

 

put a for sale on and like bread bin - picked for sale from the box and didnt fill in the tag box thing

 

it doesnt show up with the green thing just for sale underneath

 

can others see it and not me??

 

i did edit and re pick the drop down for sale option but dont know if it worked

 

ta

 

all hail etc :D



#47 OFFLINE   stonio

stonio

    Rank: Toyota Starlet

  • Full Members
  • 8 posts
  • LocationWest Yorkshire

Posted 15 June 2014 - 04:28 PM

Hi when l try to look in the open forum it says "Error you dont have permission for this" 

Im a recently new member.



#48 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 15 June 2014 - 05:14 PM

You have to have made 5 approved posts before open forums are available to use.

When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#49 OFFLINE   dome

dome

    Rank: Citroen Ami

  • Full Members
  • 1,465 posts
  • LocationPeoples Republic of Fife
  • Country : Country Flag

Posted 22 June 2014 - 10:33 AM

Hi Dave. I can't get the for sale tag to work on my Jag thread, am I being a mong?

#50 OFFLINE   skattrd

skattrd

    Rank: Lancia Beta

  • Full Members
  • 5,633 posts
  • LocationLincs
  • Country : Country Flag

Posted 23 June 2014 - 04:26 PM

Hi Dave, I'm not getting email notifications for pms and subscribed topics. It is enabled in settings and I used to get them. I have checked spam as well and nothing there.

84781.png185691.png314493.png364358.png351235.png411795.png

 


#51 OFFLINE   The Moog

The Moog

    Rank: Renault 16

  • Full Members
  • 4,957 posts
  • LocationAccrington .. who the heck are they ...

Posted 23 June 2014 - 05:35 PM

Same here. No notifications again.

1999 - Toyota Starlet (beast from the east) 

1995- Space Runner 

 

 


#52 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 23 June 2014 - 05:39 PM

Working on it now,thik its just a glitch on email server but checking it out anyway

When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#53 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 24 June 2014 - 07:22 AM

Think notification emails are sorted if anyone can confirm that.
Thanks

When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#54 OFFLINE   skattrd

skattrd

    Rank: Lancia Beta

  • Full Members
  • 5,633 posts
  • LocationLincs
  • Country : Country Flag

Posted 24 June 2014 - 12:42 PM

Notifications are working now for me, thx Dave.


84781.png185691.png314493.png364358.png351235.png411795.png

 


#55 OFFLINE   KruJoe

KruJoe

    Joe Cleland

  • Full Members
  • 6,794 posts
  • LocationChiangMai.th / Malhamdale.uk
  • Country : Country Flag

Posted 27 June 2014 - 06:07 PM

Dave, since the server was offline (or whatever) this morning, the board has forgotten how far I have previously read in each thread.
It's no biggie, I just wondered if anyone else has experienced this today.

#56 ONLINE   Richard

Richard

    Rank: Talbot Matra Rancho

  • Full Members
  • 10,700 posts
  • LocationScarfolk
  • Country : Country Flag

Posted 28 June 2014 - 08:19 AM

I'm getting this when I click the View New Content button.

 

An error occured with the SQL server:

mySQL query error: DELETE FROM ibf_search_sessions WHERE session_updated < 1403857036

This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.

← Return to the index



#57 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 28 June 2014 - 08:54 AM

Thanks for reporting that Richard,now hopefully sorted.

When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#58 OFFLINE   Wilko220

Wilko220

    Rank: Renault 16

  • Full Members
  • 3,712 posts
  • LocationHerts

Posted 29 June 2014 - 02:21 PM

If I get this when trying to post a thread

 

You are not allowed to use that image extension on this community.

 

any idea what "image extension" it is likely to be referring to?

 

I've been through each picture in the thread but can't work out which one is causing the problem.


1976 Humber Sceptre III

1995 Citroen Xantia estate

1997 Volvo 960 estate

2000 Rover 45 saloon

2003 Citroen C15D

 

electrician


#59 ONLINE   daveb47

daveb47

    Autoshite Webmaster

  • Staff
  • 4,457 posts
  • LocationUpminster Essex
  • Country : Country Flag

Posted 29 June 2014 - 02:38 PM

Only gif,jpeg,jpg,png are allowed image types on here,if you use any other you will get this error.


When you are dead you dont know you are dead.
It is difficult only for others!

It is the same when you are stupid!

 

5013813738.png

 

 


#60 OFFLINE   Wilko220

Wilko220

    Rank: Renault 16

  • Full Members
  • 3,712 posts
  • LocationHerts

Posted 29 June 2014 - 02:53 PM

Thanks Dave


1976 Humber Sceptre III

1995 Citroen Xantia estate

1997 Volvo 960 estate

2000 Rover 45 saloon

2003 Citroen C15D

 

electrician






Also tagged with one or more of these keywords: Info

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users